Korpa je prazna

Total 0,00 €
THE ALA (100 caps.)
Kategorija: 

THE ALA (100 caps.)

16,77 €
NARUČITE ARTIKAL TELEFONOM NA BROJ: +382 67 500 139
VRŠIMO DOSTAVU ARTIKALA POUZEĆEM NA TERITORIJI CIJELE CRNE GORE

Opis

Alfa lipoična kiselina je jedan od najučinkovitijih antioksidansa, koji poboljšava inzulinsku osjetljivost i pomaže pri mršavljenju sa smanjivanjem apetita i napada gladi.

Zašto se isplati probati Alfa lipoičnu kiselinu
- Jedan od najučinkovitijih antioksidansa
- Poboljšava osjetljivost na inzulin
- Pomaže kod mršavljenja
- Spriječava napade gladi i potiskuje apetit

Karakteristike

Alfa lipolična kiselina je vrlo uzbudljiv nutrijent koji nudi mnogo beneficija uz gotovo niti jednu poznatu nuspojavu. Intenzivno vježbanje povećava izloženost slobodnim radikalima, stoga atlete, bodybuilderi, dijabetičari, ali i bilo tko kome je gubitak težine važan zaista treba imati ALA na listi prioriteta.

ALA ima nevjerojatna svojstva antioksidansa. Radi na prevenciji štete slobodnih radikala koji kompromitiraju stanični integritet i ubrzavaju degradaciju svih sistema u ljudskome tijelu što dovodi do ranijeg starenja i degenerativnih bolesti. Istraživanja su pokazala da je kombinacija jednostavnih šećera + kreatin + alfa lipolična kiselina najbolja kombinacija za unošenje kreatinskih suplemenata. Možda je najuzbudljivija beneficija ALA suplementa njen efekt moderiranja razine šećera u kojemu leži ključ za gubljenje težine i održavanja iste.

THE ALA je superioran suplement spravljen ekskluzivno sto posto čiste ALA kiseline. Igra esencijalnu ulogu kao jedan od najvažnijih antioksidansa i ekstremno je koristan u regulaciji inzulina, mišićnom rastu i sveukupnom zdravlju.

Porijeklo: EU

Nutritivne vrijednosti

Prehrambene vrijednosti:
Neto količina: 120 kapsule
Doziranje: 1 kapsula
  Po doziranju:
Alfa Lipoična Kiselina 200mg
Sastav:
Želatina.
Način upotrebe:
1 Kapsula dnevno sa obrokom.