Korpa je prazna

Total 0,00 €
THE Anti-Oxi (60 caps.)
Kategorija: 

THE Anti-Oxi (60 caps.)

14,52 €
NARUČITE ARTIKAL TELEFONOM NA BROJ: +382 67 500 139
VRŠIMO DOSTAVU ARTIKALA POUZEĆEM NA TERITORIJI CIJELE CRNE GORE

Opis

Antioksidansi su naša zadnja zaštita pred slobodnim radikalima. Antioksidansi čuvaju stanice, srce i krvožilni sustav. Naš genetski zapis te pomažu pri dijabetesu.
Zašto su važni antioksidansi

- Oni su naša zadnja zaštita od slobodnih radikala koji uništavaju stanice
- Zaštitita srca i krvnih žila
- Štiti naš genetski kod (DNA)
- Pomoć kod dijabetesa
- Štiti od bolesti mozga, kao što su demencija i Alzheimerova bolest
- Pomoć za održavanje dobrog vida

Karakteristike

Oksidativni stres je šteta koja je učinjena stanicama kemijskim reakcijama koje sadržavaju kisik. Ova šteta stvara nestabilne toksične molekule poznate kao slobodni radikali (ROS). Nespareni elektroni u slobodnim radikalima reagiraju negativno sa ostalim sastojcima kao što su oni u staničnim membranama ljudskog tijela. U pokušaju da pronađu elektrone koje trebaju i oštete stanicu. Slobodni radikali su stvoreni kao rezultat vježbanja, pušenja, zagađenja i ostalih utjecaja iz okoliša.

Korijen problema oksidativnog stresa dolazi od slobodnih radikala u našim stanicama. Sve do dobi od otprilike osamnaest godina mi smo se mogli boriti protiv ovih slobodnih radikala preko prirodnih mehanizama tijela koji se polako smanjuju nakon izvjesnog vremena kako starimo. Tako da proces starenja počinje a i povećava se rizik za određene bolesti.

Ali, priroda nas je naoružala sa sredstvima sa kojima se možemo boriti protiv ovih zlih napadača - a to su antioksidansi. Oni su većinom prisutni u voću i povrću crvene i zelene boje. Većina ljudi jede premalo voća i povrća da zaštiti tijelo od štetnih efekata slobodnih radikala.

THE Anti-Oxi je sinergistički miks snažnih ekstrakata iz superhrane koji su na samom vrhu tablica koje mjere kapacitete antioksidansa. U njihove mogućnosti da se bore protiv ROS, THE Anti-Oxi potentni ekstrakti su se pokazali kao anti kanccerogeni i protuupalni kao i vazo-protektvini te mijelo-protektivni.

THE Anti-Oxi predstavlja savršenu alternativu da suplementirate svoj unos antioksidansa, pojačate vaš imuno sustav i svoju dugovječnost.

Porijeklo: EU