Korpa je prazna

Total 0,00 €
THE BCAA Powder 400g
Kategorija: 

THE BCAA Powder 400g

25,86 €
NARUČITE ARTIKAL TELEFONOM NA BROJ: +382 67 500 139
VRŠIMO DOSTAVU ARTIKALA POUZEĆEM NA TERITORIJI CIJELE CRNE GORE

Opis

UKUSI: LEMON, ORANGE, PINEAPPLE

Zašto je The Bcaa nezamjenjiv dio arsenala kod svakog sportiste?

- Povećava sintezu proteina i ubrzava rast mišića
- Potiče izlučivanje testosterona i hormona rasta 
- Ubrzava spaljivanje masnoća

Karakteristike

THE BCAA ( L-leucine, L-isoleucine, L- valine) su esencijalne amino kiseline što znači da ih naše tijelo ne može stvoriti samo već ih moramo uzimati putem prehrane. THE BCAA igra krucijalnu ulogu u sintezi proteina i prevenciji mišićnog katabolizma. Tijekom treninga visokog intenziteta THE BCAA se oksidira u mišiće i može služiti kao gorivo koje pomaže u završavanju napornog treninga koji stvara rast mišića.

THE BCAA najbolje koriste prilikom nisko kalorijskih dijeta kada su baš one ključ prevencije oštećenja mišića (odnosno od toga da ih tijelo samo kanibalizira), te štite od kataboličkog djelovanja hormona kortizola.

THE BCAA je superiorna formula s optimalnom raspodjelom amino kiselina L-leucina, L-isoleucina i L- valinea= 2: 1 : 1 što će osigurati najbolje apsorbiranje i anabolizam. 

Porijeklo: EU

Nutritivne vrijednosti

Prehrambene vrijednosti:

 
Neto količina: 400g
Doziranje: 5g (1 dozirna mjerica)
  Po doziranju:
L-leucin 2,5g
L-Izoleucin 1,25g
L-valin 1,25g
Sastav:
100% čiste aminokiseline razgranatih lanaca (L-Leucin, L-Izoleucin, L-Valin). Aroma naranča, limunska kiselina i umjetno sladilo sukraloza kod okusa naranče.
Način upotrebe:
Pomiješajte 5-20 g praška s vodom ili drugim napitkom. Konkretne preporučene količine su vrlo ovisne od korisnika i njegovih ciljeva. Za optimalne rezultate konzumirajte jedno doziranje u kombinaciji s L-glutaminom neposredno prije treninga i kao dio regeneracijskog napitka s ugljikohidratima i proteinima neposredno nakon treninga.