Korpa je prazna

Total 0,00 €
THE Beast 2.0 (300 g)
Kategorija: 

THE Beast 2.0 (300 g)

28,20 €
NARUČITE ARTIKAL TELEFONOM NA BROJ: +382 67 500 139
VRŠIMO DOSTAVU ARTIKALA POUZEĆEM NA TERITORIJI CIJELE CRNE GORE

Opis

UKUS: BLOODY GUM

Zbog čega je "THE Beast 2.0" jedan od najboljih proizvoda za prije treninga?

✔ Koncentrirani sastojci bez drugih primjesa (10g doziranje)

✔ Nova poboljšana formula

✔ Mišićni pump i vaskularnost na treningu!

✔ Više snage, energije i koncentracije na treningu!

Karakteristike

THE Beast 2.0 sadrži novu ultra koncentriranu formulu!

THE Beast 2.0 pripada skupini tzv. "pre-workout" proizvoda, koji su među sportašima sportova snage i fitness entuzijastima vrlo popularni. Razlozi za to su prije svega ti da oni omogućuju jače i intenzivnije treninge. Veća sposobnost na treningu znači bolji prirast mišićne mase i snage. Bolji napredak će zamijetiti korisnici u svojim specifičnim sportovima. Naše tijelo je sposobno savladati puno veće napore.

Na tržištu postoji veliki broj "pre-workout" proizvoda, koji imaju u svojem sastavu navedeno velik broj sastojaka, koji na samom treningu nemaju velikoga učinka. Također, mnogi dodaju i šećer, koji povećava broj doziranja proizvoda, ali nema neposrednog značajnijeg učinka na bolju sposobnost na treningu.

Prilikom razvoja "THE Beast 2.0" smo se usredotočili na provjerene sastojke i povećali doziranje istih. Zato je ova nova formula proizvoda još bolja i još jača, i vrlo je koncentrirana. Doziranje proizvoda sadrži samo 10g. Ne sadrži nepotrebnih punila, šećera, ugljikohidrata i ostalih nekorisnih sastojaka.

Luda mišićna napumpanost, vaskularnost, snaga, koncentracija i energija na treningu!

THE Beast 2.0 sadrži dvije patentirane matrice, koje se međusobno odlično slažu. To su EXCESSIVE PUMP MATRIX® i SUPREME FOCUS MATRIX®.

EXCESSIVE PUMP MATRIX® sadrži optimalni omjer sastojaka kao što su beta alanin, L-arginine AKG i citrulin malat. Sva tri sastojka su provjerena tijekom desetljeća prisutnosti na tržištu. U pravilnoj kombinaciji i omjeru omogućiti će nevjerojatan mišićni "pump" i snagu.

SUPREME FOCUS MATRIX® sadrži kombinaciju taurina, kofeina i tirozina. Kofein u kombinaciji sa taurinom povećava razine energije. Tirozin će se pobrinuti za potrebnu koncentraciju na treningu. Sva tri sastojka u matrici su u optimalnim omjerima, što je ključno za najbolji sinergistički efekt. Tako ćemo ostvariti koncentraciju, fokus i energiju.

Ove dvije matrice se iznimno dobro slažu, ali smo formuli dodali još vitamin B6 i vitamin B3 koji su u tijelu odgovorni za proizvodnju energije i intenzivni rad smo dobili izniman proizvod, koji će poskrbiti, da treninzi od sada pa nadalje budu na još višoj razini!

POZOR na treningu ćete osjetiti životinjsku snagu i energiju!

Porijeklo: EU

Nutritivne vrijednosti

Prehrambene vrijednosti

 
Neto količina: 300g
Doziranje: 10g (2 mjerice)
  Po doziranju:
Energetska vrijednost 30,8 Kcal / 128,3kJ
Bjelančevine 8 g
Ugljikohidrati 0 g
- Šećeri 0 g
Masti 0 g
Natrij 0 g
Vitamin B6 (Pyridoxine) 50 mg
Vitamin B3 (Niacin) 40 mg
   
EXCESSIVE PUMP MATRICA 5800 mg
- Beta Alanin  
- L-Arginin AGK  
- Citruline malat  
   
SUPREME FOKUS MATRICA 2100 mg
- L-Tauine  
- L-Tyrosine  
- Caffeine  
Sastav:
EXCESSIVE PUMP MATRICA: beta-alanin,L-Arginin AGK, citrulin malat
 
SUPREME FOCUS MATRIX: L-tirozin, kofein, L-taurin
Ostali sastojci:
Limunska kiselina, Vitamin B6 (pyridoxine), Vitamin B3 (niacin), okus trešnje, maline, jagode, umjetno sladilo: sukraloza, sredstvo protiv stvrdnjavanja (anticaking agent), L-glycine.
Način upotrebe:
Uzmite 2 priložene mjerice (1 doziranje - 10 g) i pomiješajte s 2,5 dcl vode 30 minuta prije treninga.
THE Nutrition